Staalconstructies greenfield

Ferris ontwerpt, fabriceert en monteert nieuwe staalconstructies. Daarbij zijn wij met name actief in de sectoren industrie, (petro)chemie, energie, food en bouw. Deze constructies worden door onze mensen gerealiseerd in zowel nieuwbouw als greenfields binnen bestaande plants.

Goed geoutilleerde productiehallen

Ferris vervaardigt staalconstructies in eigen goed geoutilleerde productiehallen. Hiervoor maken wij gebruik van gespecialiseerde technieken en machines. Deze machines worden digitaal aangestuurd vanuit ons driedimensionale modelleringssysteem. Opdrachtgevers kunnen erop vertrouwen dat wij nauwkeurig en kwalitatief werk leveren conform klanteisen en EN1090.

In elke stap van het productieproces worden de kwaliteitseisen en tolerantievoorschriften gemonitord en nagezien om een kwalitatief hoogstaand product te produceren. 

Professionele lassers en metaalbewerkers

Ferris werkt met gekwalificeerde lassers en metaalbewerkers; mensen die hun vak verstaan. Zij combineren hun ambachtelijke instelling en gedegen kennis van staalconstructies met een enorme betrokkenheid voor de projecten die zij uitvoeren.