Fabrieksonderhoud

Ferris is dagelijks actief bij belangrijke industriƫle opdrachtgevers voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en aanpassingen aan staalconstructies. Deze opdrachtgevers kiezen hierbij voor Ferris vanwege onze jarenlange ervaring en onze professionele kijk op gespecialiseerde vraagstukken binnen deze plants. Onze hoge interne veiligheids- en kwaliteitseisen zijn volledig in lijn met de eisen die onze opdrachtgevers in deze sectoren stellen zodat wij met deze klanten een duurzaam en betrouwbaar partnership onderhouden.

Onderhoudsteams

Ervaren en vakbekwame teamleiders sturen onze onderhoudsteams ter plaatse aan. Deze teams doen een beroep op onze afdeling engineering en onze geoutilleerde productiehallen voor hun te realiseren diensten. Samen met de klant overleggen onze teamleiders ter plaatse de uit te voeren opdracht, meten deze in en wordt deze uitgewerkt en gerealiseerd tot het gewenste eindresultaat.

Onderhoudsstops

Onze onderhoudsteams zijn ook een noodzakelijke ondersteuning bij periodieke onderhoudstops in industriƫle plants. In deze stops realiseren onze medewerkers de gevraagde projecten, aanpassings- en onderhoudswerkzaamheden binnen de vooropgestelde tijdsduur van een stop.